Hoe blokkeer je iemand op LinkedIn?

LinkedIn, een sociale netwerksite voor bedrijven, organisaties en individuen, heeft zich sinds de oprichting snel ontwikkeld. Gebruikers kunnen het gebruiken om hun zichtbaarheid te vergroten, omdat het zoveel fantastische functionaliteiten en een ongelooflijk eenvoudige gebruikersinterface heeft. LinkedIn heeft het eenvoudig gemaakt voor diegenen die van loopbaan willen veranderen of een nieuwe willen starten, nieuwe mensen van over de hele wereld willen ontmoeten en met hen in contact willen komen voor mogelijke veranderingen. Deze link stelt ons in staat om meer te weten te komen over het werkleven van de andere kant en tegelijkertijd te zien of er een vacature is op een specifieke locatie die past bij uw kwalificaties.

Er zijn echter momenten waarop u niet wilt dat bepaalde personen, zoals uw ex-werkgever en ex-collega's, overal om u heen zichtbaar zijn. Lees in een dergelijk geval hieronder hoe u iemand op LinkedIn kunt blokkeren zonder toegang tot hun profiel. Neem een ​​kijkje bij Hoe u andere accounts op LinkedIn kunt bekijken zonder dat mensen het weten voordat u iemand blokkeert zonder op hun profiel te bezoeken.

U kunt ook contact opnemen met de afdeling klantenservice van LinkedIn Telefoonnummer voor volledige hulp bij het oplossen van al uw problemen.

VOLG DE GIDS OM DE PROCEDURE TE VOLTOOIEN

  •  Bezoek uw LinkedIn-account en meld u aan.
  • Om toegang te krijgen tot uw gebruikersprofiel, selecteert u het profielpictogram aan de linkerkant.
  • Zoek en vouw 'Ik' rechtsboven uit.
  • Selecteer Instellingen en privacy in het vervolgkeuzemenu en er verschijnt een nieuwe knop.
  • Ga naar het gedeelte Privacy en klik erop. 'Hoe anderen je LinkedIn-activiteit zien, staat verderop op de pagina.
  • Klik naast 'Opties voor het bekijken van profielen' op 'Wijzigen'. Kies 'Anonieme LinkedIn-gebruiker' in de vervolgkeuzelijst.
  • Ga naar het account dat je wilt blokkeren, klik op 'Meer' naast hun gebruikersnaam en vervolgens op 'Melden/Blokkeren'. En kies vervolgens de juiste keuze.

Als je nog steeds problemen hebt met het voltooien van het proces, neem dan contact op met de klantenservice van LinkedIn via Linkedin Klantenservice Telefoonnummer

De LinkedIn-helpdesk bestaat uit een zeer bekwame groep experts en specialisten die uitgebreide kennis hebben van een breed scala aan geavanceerde tools en methodieken om snel fouten te verhelpen.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe verberg ik de activiteitsstatus van mijn LinkedIn-account?

Hoe schakel ik een tweestapsverificatie-login op LinkedIn in?

Hoe wijzig ik het wachtwoord van mijn LinkedIn-account?