WAT IS HET PROCES OM EEN LINKEDIN ACCOUNT TE VERWIJDEREN?


LinkedIn, een social media netwerk voor bedrijven, organisaties en professionals heeft zich sinds de oprichting snel ontwikkeld. Het heeft zoveel fantastische functies en een gebruiksvriendelijke lay-out. Het is vrij eenvoudig om een ​​individueel profiel aan te maken, maar hoe zit het met de website of het profiel van een bedrijf. Linkedin biedt ook loopbaantips, werkervaring, verhalen en artikelen over de diensten die uw organisatie levert. U kunt ook een gastartikel aanvragen bij een bekende figuur. Het zal uw reputatie en integriteit verbeteren.

Volgens het privacybeleid van LinkedIn worden uw gegevens bewaard zolang uw account functioneel is. U wilt nu niet dat iemand uw persoonlijke ruimte binnendringt. Als je niet tevreden bent met het privacybeleid van LinkedIn of de manier waarop het werkt, wil je misschien leren hoe je je LinkedIn-profiel kunt deactiveren. Bel voor hulp bij het verwijderen van uw LinkedIn-profiel de klantenservice van LinkedIn via LinkedIn Bellen Nederland of volg de onderstaande handleiding.

OM UW LINKEDIN-PROFIEL TE VERWIJDEREN, VOERT U EENVOUDIG DE ONDERSTAANDE INSTRUCTIES UIT.

  • Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in om toegang te krijgen tot uw account.
  • Ga naar de bovenste balk en zoek naar 'Ik', en scrol omlaag om de opties te zien.
  • Selecteer Instellingen en privacy in het vervolgkeuzemenu.
  • U wordt standaard doorgestuurd naar de pagina 'Privacy'; u moet echter het tabblad 'Account' kiezen.
  • Selecteer Accountbeheer in het linkervenster.
  • Klik onderaan de pagina op 'Sluit je LinkedIn-profiel, je LinkedIn-account moet worden gesloten'
  • Nadat u deze keuze heeft gemaakt, zal LinkedIn u informeren over de reden van uw keuze. U heeft de mogelijkheid om een ​​reden te selecteren of uw eigen reden op te geven in het opmerkingenveld.
  • Beschrijf waarom u het account beëindigt en LinkedIn zal u vragen om de volgende actie te verifiëren, zodat u het juiste account sluit.
  • LinkedIn laat je niet zomaar gaan, dus je wordt opnieuw gevraagd. Het profiel wordt binnen ongeveer 24 uur gewist en u hebt geen toegang meer tot hetzelfde profiel. Ja, de procedure is geschikt om een ​​LinkedIn-account volledig te verwijderen.
  • Zodra u deze stap heeft voltooid, wordt u uitgelogd en wordt het bestand gewist. Het goede nieuws is echter dat u een nieuw account kunt maken met hetzelfde e-mailadres.

Voor alle LinkedIn-gerelateerde zorgen biedt LinkedIn 24 uur per dag ondersteuning. U kunt contact opnemen met de ondersteuningsservice door te bellen naar het Linkedin Klantenservice Telefoonnummer of door de chatfunctie op de officiële website te gebruiken om te chatten met het klantenserviceteam, dat bekend staat om hun snelle oplossingen.


Comments

Popular posts from this blog

Hoe verberg ik de activiteitsstatus van mijn LinkedIn-account?

Hoe schakel ik een tweestapsverificatie-login op LinkedIn in?

Hoe wijzig ik het wachtwoord van mijn LinkedIn-account?